Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев даде своя коментар след поражението с

...
Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев даде своя коментар след поражението с
Коментари Харесай

Илиан Илиев след разгрома на Герена: Бяхме необяснимо зле, играхме мачле, абсурдно е!

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев даде своя коментар след провалянето с 1:5 от Левски. Бившият национал открои слабата игра на своите бранители. Ето какво съобщи той след разгрома на " Герена " за Диема Спорт:

" Неприятният резултат се дължи на ужасната ни игра в отбрана. Където и да погледнем бяхме зле, което е необяснимо, приказвам за отбранителен проект. Абсурдно е, желая да се извиня на нашите почитатели за това показване откъм гърба. При центриране им влезе първият гол, след това незабавно вторият. Вкарат ли ти водещите тимове два бързи гола, става неприятно. Положенията, които те сътвориха като игра, пристигнаха от центрирания, на които за мен вратарят и отбраната могат да реагират надалеч по-добре. Вкарахме гол, само че допуснахме пет, което е нетипично за нашия тим. Умора сигурно няма, против Левски на " Герена " не виждам да има по-голяма мотивация.

С 3-4 мача затрихме положителните усещания, които оставихме през годината. Ще имаме съществени диалози през седмицата. Тръгнахме да играем мачле, да се надиграваме с Левски и забравихме за нашата врата. Форматът е подобен, че в случай че се съкратят точките на две, ще има конспирация в плейофите, не се прави у нас. Форматът обаче не ни е отговорен за головете в нашата врата. Хванаха ни на центриране от аутлинията, неуместно е. Не е прелестно да допускаш гол, сигурно. Говоря за вратаря. В другия мач би трябвало да сме по-стегнати, по-отговорни. Четвъртото място отново е някакъв тласък.

Дадохме късмет на Марти Костадинов, тъй като имахме футболист, който не желае да си продължи контракта. Трябва да излезеш и да защитиш клуба, за който играеш. Като не желае да преподпише, пуснахме Марти. Говоря за Кононго. Момчето чака за чужбина. Щом чака, ние не можем да го чакаме. Дадохме късмет на Дани Кики, неговият контракт свършва. Левски ни вкара гол с втората си рискова офанзива от корнера. След това всички голове можеха да се предотвратят съгласно мен. Доволен съм от футболистите като цяло от представянето им през годината. Имаше сривове като този през днешния ден, само че съм удовлетворен изцяло. Има футболисти, от които сме очаквали повече, други преизпълниха. Трябва всеки да играе с готовност, не сме тим да играем за един човек, който да ни взема решение мачовете ".

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
<
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР